Kennis. Passie. Resultaat.

Kennis en passie in een bedrijf met een ziel

Niet zomaar iedere ICT-er kan terecht bij DeLorentz & Partners. Naast kennis vindt directeur André van Dam het minstens zo belangrijk hoe een medewerker als mens in elkaar zit: “Zij zijn ons visitekaartje.”

 

Bijzondere aanpak, unieke sfeer

André: “Een kenmerk van DeLorentz & Partners is, dat we het waar nodig een beetje anders willen doen. Natuurlijk: ICT is ICT, maar ik denk wel dat onze aanpak bijzonder is, ook in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Zoals de sfeer. Dat is iets wat je niet echt kunt vastpakken, maar in ons pand merk je het meteen: het is hier gezellig, warm, menselijk. Een werkplek met een ziel. We hebben een heel open, platte structuur. Dat is voor nieuwkomers soms wel even wennen: iedereen stapt gewoon bij de directie naar binnen.”

 

De klant profiteert

“Omdat we onze medewerkers zoveel bieden, blijven ze hier doorgaans voor langere tijd werken. En de klant profiteert daar natuurlijk óók van: zo kun je een duurzame werkrelatie opbouwen en heb je altijd een gemotiveerde ICT-professional aan je bureau staan.”

 

Voornamelijk specialisten

“We hebben bij DeLorentz & Partners allround specialisten die voor een korte of langere tijd bij een klant aan de slag kunnen: voor een implementatie, een project of om een probleem op te lossen. Onze professionals moeten elke ICT-uitdaging kunnen vertalen naar een duurzame oplossing.”