Kennis. Passie. Resultaat.

widget Quote 'overal werken'
Toekomst - DeLorentz & Partners

Specialistische kennis en flexibiliteit steeds belangrijker

De toekomstvisie van DeLorentz & Partners loopt volgens directeur André van Dam parallel met de missie van het bedrijf: groeien in kennis, meegroeien met de klanten, meegroeien met de oplossingen die er zijn. Toch ziet hij een nieuwe generatie gebruikers opdoemen, waarop nu al geanticipeerd moet worden: “Onze klanten willen straks overal kunnen werken, ongeacht de locatie of het device.”

André ziet dat de ICT-wereld sterk is veranderd de afgelopen jaren: “Er zijn meer spelers op de markt gekomen, zowel op gebied van hard- als software. Daarnaast zie je dat vraag en functionaliteit veranderen. Tegenwoordig wil je ook met je smartphone of op je tablet kunnen werken.”

 

Vraag naar flexibiliteit

“En daar ligt een belangrijke nieuwe uitdaging: de klant wil straks al die devices vanaf verschillende plekken door elkaar kunnen gebruiken. Veilig, snel en zonder problemen. Men wil chatten, skypen, aan videoconferencing doen, alles tegelijk. Op die toekomstige vraag naar flexibiliteit zijn wij nu al aan het inspelen.”

 

Samen naar de toekomst

“De behoefte aan specialistische ICT zal de komende jaren alleen maar toenemen. De jongeren van nu zijn de werkende generatie van straks en die verwachten een andere manier van werken. Daar zijn we in samenwerking met onze partners al mee aan de slag want ook daarin willen we voorop lopen!”