Kennis. Passie. Resultaat.

DeLorentz & Mensch - DeLorentz & Partners

 

 

Soms klopt een ‘ruwe diamant’ bij DeLorentz & Partners aan. Iemand die alles in zich heeft om een top ICTer te worden, maar nog de juiste certificering en ervaring mist. DeLorentz & Mensch biedt die talentvolle professionals de kans uit te groeien tot een volwaardig ICTer.

 

Kweekvijver voor talent

André van Dam: “DeLorentz & Mensch is onze ICT kweekvijver. Mensen waar we in geloven, kunnen uitgroeien tot een volwaardig ICTer. We begeleiden deze medewerkers intensief, zorgen dat ze ervaring opdoen en hun certificaten kunnen halen.”

 

Als klanten talenten zoeken

DeLorentz & Mensch zorgt er ook voor dat deze professionals op de juiste plek terechtkomen. “Steeds vaker horen we dat het bedrijven niet lukt om de juiste mensen te vinden voor hun ICT afdelingen. DeLorentz & Mensch helpt deze klanten aan ICT-professionals via werving & selectie, dankzij ons netwerk en slimme regionale wervingscampagnes. We leveren professionals die willen groeien in hun nieuwe werkomgeving. Daar gaat altijd een grondige selectie aan vooraf: pas na een uitgebreide procedure bieden we iemand bij de klant aan.”

 

Klik hier voor het banenaanbod van DeLorentz & Mensch